Dieren

Broed projecten & Bestelling plaatsen

Bij Dumbanoğlu Çiftliği begrijpen we dat de aanschaf van een dier een belangrijke beslissing is en daarom een doordacht proces moet zijn, geen overhaaste keuze. Onze toewijding aan het welzijn van onze dieren onderscheidt ons - we vermijden de gebruik van chemicaliën of andere overhaaste foktactieken. In plaats daarvan voorzien we hen van het beste voer en een natuurlijke omgeving om zowel hun fysieke als mentale welzijn te waarborgen.

Wanneer u ervoor kiest om dieren bij ons aan te schaffen, kan het voor professionals vrij snel, maar voor degenen die het willen in de vorm van een adviesproces.; We begeleiden u bij het selecteren van de juiste dieren, bespreken en adviseren dat er geschikte kooien en fokomgevingen beschikbaar zijn, en beoordelen uw capaciteit en bereidheid om continu zorg, voeding en liefde te bieden.

Houd er rekening mee dat het bestelproces weken of zelfs maanden kan duren. Dit komt omdat we ons afstemmen op de natuurlijke fokseizoenen van elke diersoort, waarbij we hun biologische ritmes respecteren. Deze geduldige aanpak waarborgt de gezondheid en het geluk van de dieren die u in uw zorg verwelkomt.

Reserveer daarom op tijd uw gewenste dieren.